راهنمای راه اندازی فروشگاه

لوازم و تجهیزات ضروری لازم برای راه‌ اندازی مغازه فست‌ فود

تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود
5/5 - (1 امتیاز)

برای رسیدن به موفقیت در راه‌ اندازی یک فست‌ فود، به چیزی بیش از مهارت‌های آشپزی و مدیریت درآمد و هزینه‌ها نیازمند هستیم. لوازم و تجهیزات ضروری لازم برای راه‌ اندازی مغازه فست‌ فود، سنگ بنای موفقیت این کسب‌وکار هستند. این تجهیزات باید با کیفیت بالا و مناسب برای نوع غذاهای ارائه شده باشند. انتخاب تجهیزات مناسب، می‌تواند به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها کمک کند؛ اما در شروع کار خرید چه لوازمی ضروری هستند؟ چگونه از کیفیت محصولات مطمئن شویم؟

در این مقاله از گروه صنعتی دی به معرفی لوازم و تجهیزات ضروری لازم برای راه‌اندازی مغازه فست‌ فود خواهیم پرداخت؛ تا پایان با ما همراه باشید.

اهمیت استفاده از تجهیزات مناسب برای فست‌فود

برای راه‌ اندازی یک فست‌ فود موفق، علاوه بر انتخاب مکان مناسب، تهیه مواد غذایی باکیفیت و استخدام پرسنل ماهر، انتخاب تجهیزات مناسب نیز اهمیت زیادی برخوردار است. تجهیزات مناسب، می‌توانند به افزایش کیفیت غذاها، بهره‌وری، ایمنی و کاهش هزینه‌ها کمک کنند.
انتخاب تجهیزات مناسب برای فست‌فود، یک کار تخصصی است که باید با دقت انجام شود و برای این کار، بهتر است از کمک یک متخصص استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره و خرید تجهیزات مغازه فست فود، اینجا کلیک کرده و فرم زیر را پر کنید؛ یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شماره تماس مستقیم با ما : ۰۲۶۳۷۳۱۰۸۲۵

 

چک‌لیست لوازم و تجهیزات لازم برای فست‌فود

تهیه لوازم و تجهیزات فست‌فود، به فضای آشپزخانه، نوع غذای ارائه شده و میزان تقاضای آن بستگی دارد. تجهیزات لازم را می‌توان در چند بخش تجهیزات نگهداری و انبار مواد غذایی، تجهیزات آماده‌سازی و پخت غذا، تجهیزات سرو غذا و پیشخوان، ظروف و لوازم سرو غذا، یخچال‌ها و فریزر، سیستم تهویه، برودت و گرمایش تقسیم کرد؛ اما به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما قبل از خرید تجهیزات با متخصصان و مشاوران گروه صنعتی دی مشورت کنید؛ تا بتوانید در ابتدای کار در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

لوازم و تجهیزات مورد نیاز فست فود

تجهیزات نگهداری و انبار مواد غذایی

به‌منظور حفظ کیفیت مواد غذایی و جلوگیری از فاسدشدن، باید از آنها به‌درستی نگهداری کرد. برای جلوگیری از رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌ها، باید مواد غذایی را در دمای مناسب نگهداری کرد. دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی به نوع ماده غذایی بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، گوشت، مرغ و ماهی باید در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. لبنیات باید در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. سبزیجات باید در دمای 0 تا 10 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

برخی از مهم‌ترین تجهیزات نگهداری مواد غذایی عبارت‌اند از:

  • یخچال و فریزر: برای نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزیجات استفاده می‌شود
  • سردخانه: برای نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی با حجم بالا مانند گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزیجات استفاده می‌شود
  • قفسه‌های نگهداری مواد غذایی: برای نگهداری مواد غذایی خشک مانند غلات، حبوبات، آجیل و خشکبار استفاده می‌شود

انتخاب تجهیزات نگهداری مواد غذایی باید باتوجه‌به نوع مواد غذایی، میزان تقاضا و فضای موجود انجام شود.

تجهیزات آماده‌سازی و پخت غذا

تجهیزات آماده‌سازی و پخت غذا نقش مهمی در کیفیت غذاها و سرعت پخت‌وپز دارند. این تجهیزات شامل طیف وسیعی از وسایل می‌شود که بسته به نوع غذاهای موردنظر و میزان تقاضا، می‌توان از آنها استفاده کرد در ادامه به بررسی رایج‌ترین تجهیزات پخت‌وپز در فست‌فود پرداخته‌ایم.

  • اجاق‌گاز: یکی از مهم‌ترین تجهیزات آشپزخانه است که برای پخت‌وپز غذاها استفاده می‌شود
  • سرخ‌کن: برای سرخ‌کردن مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، مرغ و ماهی استفاده می‌شود
  • گریل: برای کباب‌کردن مواد غذایی مانند گوشت، مرغ و ماهی استفاده می‌شود
  • فر: برای پخت‌وپز مواد غذایی در دمای بالا استفاده می‌شود

تجهیزات سرو غذا و پیشخوان

تجهیزات سرو غذا و پیشخوان، به مجموعه وسایل و ابزارهایی گفته می‌شود که برای سرو غذا و آماده‌سازی سفارشات مشتریان استفاده می‌شود و نقش مهمی در ارائه خدمات به مشتریان و رضایت آنها دارند. این تجهیزات باید با کیفیت بالا و دارای طراحی مناسب باشند تا کارایی و بهره‌وری را افزایش دهند. برای انتخاب تجهیزات مناسب، بهتر است از مشاوره رایگان گروه صنعتی دی کول استفاده کنید. در زیر نیز به معرفی برخی از رایج‌ترین تجهیزات سرو غذا و پیشخان پرداخته‌ایم.

  1. صندوق فروشگاهی: صندوق فروشگاهی، یکی از مهم‌ترین تجهیزات سرو غذا و پیشخوان است. برای ثبت سفارشات مشتریان و دریافت وجوه استفاده می‌شود. صندوق فروشگاهی‌ انواع مختلفی دارند که از جمله آنها می‌توان به صندوق فروشگاهی ساده، صندوق فروشگاهی لمسی و صندوق فروشگاهی آنلاین اشاره کرد.
  2. میز پیشخوان فروشگاهی: میز پیشخوان فروشگاهی، محلی است که مشتریان برای سفارش غذا و دریافت آن به آنجا مراجعه می‌کنند. میز پیشخوان فروشگاهی باید از جنس مواد مقاوم و ضد آب ساخته شده باشد و همچنین، باید دارای فضای کافی برای قراردادن محصولات و تجهیزات باشد.
  3. کانتر گرم: کانتر گرم، محلی است که غذاهای گرم در آن نگهداری می‌شوند. کانتر گرم باید دارای دمای مناسب برای نگهداری غذاهای گرم باشد. همچنین، باید دارای فضای کافی برای قراردادن غذاهای مختلف باشد.

صندوق و پیشخوان فست فود

ظروف و لوازم سرو غذا

ظرف‌وظروف و لوازم سرو غذا، به مجموعه وسایل و ابزارهایی گفته می‌شود که برای سرو غذا و نوشیدنی استفاده می‌شود. این وسایل شامل طیف وسیعی از ظروفی می‌شود که بسته به نوع غذا و نوشیدنی موردنظر و فضای رستوران می‌توان از آنها استفاده کرد.
ظروف سرو غذا شامل بشقاب، کارد، چنگال، قاشق، لیوان برای نوشیدنی، فنجان، دیس، ظرف سالاد و سوپ‌خوری و…هستند.

یخچال‌ها و فریزر

یخچال‌ها برای نگهداری مواد غذایی در دمای بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد طراحی شده اند. این دما برای جلوگیری از رشد باکتری ها و سایر میکروارگانیسم هایی که باعث فاسد شدن مواد غذایی می شوند، مناسب است. یخچال‌ها معمولاً برای نگهداری مواد غذایی آماده مصرف، مانند گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات، میوه ها و سبزیجات استفاده می شوند.

فریزرها برای نگهداری مواد غذایی در دمای زیر 0 درجه سانتیگراد طراحی شده اند. این دما برای منجمد کردن مواد غذایی و حفظ آنها برای مدت طولانی تر ضروری است. فریزر ها معمولاً برای نگهداری مواد غذایی خام، مانند گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و میوه ها استفاده می شوند.

یخچال و فریزر نقش مهمی در حفظ کیفیت و ایمنی مواد غذایی در رستوران‌ها دارند. آنها به جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی، افزایش عمر محصولات، کاهش هزینه مواد غذایی حفظ سلامت و ایمنی مشتریان کمک می‌کنند.

سیستم تهویه، برودت و گرمایش

سیستم تهویه در رستوران برای تأمین هوای تازه و پاکیزه و همچنین کنترل دما و رطوبت محیط ضروری است. سیستم تهویه مناسب می‌تواند به کاهش انتشار بوی غذا، دود و بخار، بهبود کیفیت هوا و ایجاد محیطی راحت و دلپذیر برای مشتریان و کارکنان کمک کند.

سیستم برودت در رستوران برای خنک‌کردن محیط آشپزخانه و سایر بخش‌های رستوران در روزهای گرم سال ضروری است. سیستم برودت مناسب می‌تواند به کاهش دمای محیط، کاهش تعریق کارکنان و جلوگیری از فاسدشدن مواد غذایی کمک کند.
سیستم گرمایش در رستوران برای گرم‌کردن محیط آشپزخانه و سایر بخش‌های رستوران در روزهای سرد سال ضروری است. سیستم گرمایش مناسب می‌تواند به ایجاد محیطی گرم و راحت برای مشتریان و کارکنان کمک کند.

چه تجهیزاتی برای راه‌اندازی فست‌فود لازم هستند؟

اگر در ابتدای کار هستید و در فکر راه‌اندازی یک فست‌فود، بهتر است پس از تهیه فضای موردنظر، به فکر خرید تجهیزات ضروری باشید. به نظر شما تجهیزات ضروری برای راه‌ اندازی فست‌ فود کدام تجهیزات هستند؟ قبل از خرید تجهیزات بهتر است با یک متخصص مشورت کنید تا بتوانید تجهیزاتی مناسب و مقرون‌به‌صرفه که نیازهای شما را برآورده می‌کند، تهیه کنید. در این مقاله از گروه صنعتی دی به بررسی تجهیزات ضروری فست‌ فود ها پرداختم. نظرات خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید. شما خرید کدام تجهیزات را پیشنهاد می‌کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *