بهترین وسیله برای نگه داشتن انواع گوشت و مرغ یخچال قصابی است. یخچال قصابی زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود است که برای سرد و تازه نگه داشتن گوشت و مرغ استفاده می‌شود. در یخچال های ویترینی و قصابی، کابینت آنها در اندازه و شکل‌های مختلف ساخته می‌شوند که بسته به نوع محصولاتی که به تماشا گذاشته می‌شود متفاوت است. یخچال گوشت به صورت ایستاده طراحی شده که اقلام موجود در آنها را زیر دمای اتاق و بالاتر از نقطه انجماد آب نگهداری می‌کنند.

انواع یخچال‌های گوشت و صنعتی

یخچال های صنعتی بخش‌های جدایی برای خنک کردن دارند (بالاتر از نقطه انجماد) و همینطور فریزرها (زیر نقطه انجماد).

  • یخچال فریزر کامپکت : این یخچال کوچکترین سایز با ظرفیت تقریبا 5 فوت مکعب را دارد. یخچال‌‌های کوچک که با نام‌های مختلفی مثل «کامپکت»، «مینی» یا «هتلی» هم شناخته شده‌اند، مناسب دفاتر اداری کوچک یا خوابگاه‌‌ها هستند. این یخچال‌ها قیمت کمی دارند و فضای کمی هم اشغال می‌کنند.
  • یخچال فریزر تمام‌قد : یخچال‌هایی با درب فول سایز که اجازه می‌دهد یک فرد داخل شود و معمولا برای سردخانه‌های بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • فریزر عمیق : که برای انجماد سریع و نگهداری طولانی مدت غذا می‌باشد.
  • یخچال گازی : که از گاز به عنوان منبع انرژِی مورد نیاز برای خنک کردن استفاده می‌کند.
  • فریزر قابل انتقال : از این فریزر به عنوان منبع قدرت استفاده می‌کنند و می‌توان در زوایای غیر ایستاده از این یخچال استفاده کرد مانند هواپیما، اتومبیل، کامیون، قایق و دیگر وسایل نقلیه.
  • فریزر صندوقی : که قابلیت نگهداری اقلام به صورت سردتر و مدت طولانی‌تر را نسبت به دیگر یخچال‌های ایستاده هم سایز دارند.

یخچال قصابی

یخچال قصابی ایستاده از جمله یخچال های ایستاده ای هستند که دارای موتورهای قوی بوده تا بتوانند با پایین آوردن سریع دمای داخل اتاقک یخچال، از فساد گوشت داخل آن جلوگیری کنند. همچنین این یخچال‌ها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که تکه‌های بزرگ گوشت به طور ایستاده در آن‌ها قابل قرار دادن باشد.

از دیگر خصوصیت‌های این یخچال‌ها این است که باید به راحتی قابل تمیز شدن و نظافت کردن می‌باشند تا از نظر بهداشتی سلامت گوشت را تضمین کند. بنابراین تنها باید از فلزی استفاده شود که این قابلیت را داشته باشد. درب این یخچال‌ها می‌توانند هم به صورت کشویی و هم لولایی کار شود که هر یک محاسنی دارد. استفاده کردن از درب لولایی آسان‌تر بوده و دم آن هم بیشتر است اما درب کشویی در هنگام باز شدن فضایی را اشغال نمی‌کند و از این حیث برتر است.

یخچال قصابی

مشخصات یخچال قصابی

یخچال گوشت دمای درونی را ما بین 36 تا 40 درجه فارنهایت یا 2 تا 4 درجه سانتیگراد و فریزرهای صنعتی دمای داخلی را ما بین 2- تا 2+ درجه فارنهایت یا 18- تا 16- نگه‌داری می‌کنند. یک فریزر صنعتی می‌تواند در 25- درجه عمل کند که این امر برای نگهداری واکسن‌ها مناسب است و فریزرهای صنعتی معمولا دارای لایه بیرونی از جنس استیل ضد زنگ هستند تا در برابر خش و ضربه و آسیب مقاوم باشند.

کف این مدل از یخچال های فروشگاهی و فریزر توانایی تحمل تا 600 پوند یا 272 کیلوگرم در هر فوت مربع را دارد. در ساخت درها از لولای گرید صنعتی و قفل‌ها و درزگیرهای دولایه استفاده می‌شود تا فضای غیرقابل نفوذی را ایجاد کند. چرخ‌ها می‌توانند دارای ترمز باشند تا از غلطیدن جلوگیری کنند. دیگر آپشن‌های یخچال قصابی و فریزرهای صنعتی شامل زنگ خطر، دماسنج خارجی و غیره می‌باشند.

حرف آخر

شاید در نگاه اول، خرید یک یخچال قصابی کار ساده‌‌ای به‌ نظر آید؛ ولی در عمل، فاکتورهای زیادی هنگام خرید این دستگاه‌ دخیل هستند که می‌‌توانند تاثیر زیادی در قیمت نهایی آن داشته باشد. به‌ خصوص اینکه یخچال قصابی کالای گران‌‌قیمتی است و چند سالی مهمان محیط کار شماست. پس بهتر است در انتخاب یخچال مناسب با مشاوران متخصص مشورت داشته باشید و از راهنمایی آن‌ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید