ساخت، نگهداری و تعمیر سردخانه

سردخانه سیب

سردخانه سیب مشاوره ساخت و هزینه
لطفا امتیاز دهید

با استفاده از سردخانه سیب، سیب‌های خود را اصولی انبار کنید

سیب یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌ها در بازار است که در تمام فصول سال تقاضای زیادی برای آن وجود دارد. به همین دلیل کشاورزان باید این محصول را در تمام فصول در اختیار داشته باشند. کشاورزان برای این کار مازاد سیب‌های خود را در سردخانه سیب نگهداری می‌کنند. این سردخانه‌ها می‌توانند تا ماه‌ها کیفیت و ظاهر سیب را حفظ کنند تا سیب با بهترین کیفیت، ظاهر و طعم به دست مشتریان برسد. در این مطلب از دی کول با نحوه بسته‌بندی، انبارکردن و سیستم سردخانه‌های سیب آشنا می‌شویم.

چرا باید سیب را در سردخانه سیب نگهداری کرد؟

به‌طورکلی سردخانه به محلی گفته می‌شود که در آن محصولات فاسدشدنی را نگهداری می‌کنند تا عمر بیشتری داشته باشند. سردخانه‌ها از فساد مواد غذایی، کاهش کیفیت و تغییر رنگ و ظاهر آن‌ها جلوگیری می‌کنند تا این محصولات با کیفیتی خوب به دست مشتریان برسند. میوه‌ها نیز از محصولاتی هستند که عمر کوتاهی دارند و به‌محض چیده شدن، تغییر در طعم و ظاهر آن‌ها شروع می‌شود.

سیب یکی از پرتقاضاترین محصولات کشاورزی است که افراد در تمام فصول سال آن را خریداری می‌کنند. به همین علت کشاورزان باید بتوانند در تمام این فصول سیب موردنیاز افراد را تامین کنند. از آن‌جایی که سیب نیز به‌محض چیده شدن تغییرات طعمی و ظاهری پیدا می‌کند، برای جلوگیری از این اتفاق باید آن را در سردخانه سیب انبار کرد.

جهت ثبت درخواست ساخت و تجهیز سردخانه سیب کلیک کنید تا کارشناسان دی کول با شما تماس بگیرند .

همچنین می‌توانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02177683001 تماس بگیرید.

تفاوت سردخانه‌های سیب با دیگر سردخانه‌ها چیست؟

همان‌طور که می‌دانید هر نوع از محصولات کشاورزی را باید تحت شرایطی خاص نگهداری کرد. برای مثال شرایط نگهداری سیب با پرتقال و هلو متفاوت است و نمی‌توان این سه محصول را در یک سردخانه و در کنار هم نگهداری کرد. همچنین نحوه چینش و قفسه‌بندی سردخانه‌های میوه‌های مختلف نیز با یکدیگر متفاوت است. برای مثال نحوه انبارکردن هندوانه با موز متفاوت می‌باشد. به همین خاطر برای هر میوه باید یک سردخانه مجزا طراحی کرد. از طرف دیگر باید اشاره داشت که می‌توان از یک سردخانه برای نگهداری میوه‌های مختلف استفاده کرد، به‌شرطی که در هر زمان فقط یک نوع میوه در آن نگهداری شود.

سردخانه سیب تفاوتی از نظر ساختار و تجهیزات با دیگر سردخانه‌های میوه ندارد. تنها تفاوت این سردخانه با سردخانه‌ میوه، در دما و رطوبت داخلی آن است. همان‌طور که می‌دانید سیب باید تحت دمای صفر الی پنج درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. البته باید اشاره داشت که این شرایط برای انواع مختلف میوه سیب می‌تواند متفاوت باشد.

شایان‌ذکر است که عموماً برای یک نوع میوه، یک سردخانه جدا طراحی و احداث نمی‌کنند اما سیب یکی از پرفروش‌ترین محصولات کشاورزی است که افراد باید در تمام فصول سال به آن دسترسی داشته باشند. به همین علت سردخانه سیب از معدود سردخانه‌های تک‌محصولی به‌شمار می‌آید.

فرایند نگهداری سیب در سردخانه سیب

همان‌طور که عنوان شد، طعم و ظاهر سیب هم مانند تمام محصولات کشاورزی، بعد از برداشت تغییر می‌کند. به همین علت کشاورزان باید به‌محض برداشت سیب از باغ‌ها خود، این محصول را به سردخانه سیب منتقل کنند. فرایند نگهداری از سیب در سردخانه مخصوص این میوه، دشواری‌های زیادی دارد و افراد باید به طور مرتب دما و رطوبت محیط سردخانه سیب را برای حفظ کیفیت و ظاهر این محصول بررسی کنند.

سیب از متنوع‌ترین میوه‌های بازار است که شما می‌توانید انواع مختلف آن مانند سیب گلاب، سیب قرمز و سیب زرد را خریداری کنید. باید توجه داشت که شرایط انبارکردن هر یک از انواع سیب با دیگری متفاوت است و باید هر یک را در شرایطی خاص نگهداری کرد. سیب در سردخانه‌ها به دلایل متعددی مانند محدود نمودن فعالیت‌های حیاتی میوه، جلوگیری از رشد کپک و قارچ در آن و حفظ کیفیت و ظاهر سیب نگهداری می‌شود. سیب بسته به واریته آن باید تحت دمای صفر الی پنج درجه سانتی‌گراد و در رطوبت بالای 85 درصد نگهداری شود. بسته به واریته می‌توانید سیب را بین پنج الی نه ماه در سردخانه نگهداری کنید.

علت کپک زدن سیب در سردخانه چیست؟

یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که کشاورزان در هنگام انبارکردن سیب در سردخانه سیب با آن مواجه می‌شوند، کپک زدن این محصول در سردخانه است. کپک‌ها می‌توانند به‌سرعت روی سیب رشد کنند و این محصول باارزش و پرتقاضا را از بین ببرند. به همین علت باید با دلایل کپک زدن سیب انبارشده در سردخانه سیب آشنا بود. این امر دلایل متعددی دارد که مهم‌ترین آن‌ها وجود جراحات مکانیکی مانند تاول، ضرب‌خوردگی، پارگی و لکه روی سطح سیب است. وجود جراحات روی سطح سیب به قارچ‌ها و کپک‌ها اجازه می‌دهد تا از مواد مغذی داخل سیب تغذیه کنند و این امر باعث می‌شود سیب در سردخانه کپک بزند.

البته باید اشاره کرد که کپک زدن سیب در سردخانه مخصوص این محصول دلایل دیگری نیز دارد. برای مثال سیب در هنگام برداشت دارای 85 درصد رطوبت است و اگر میزان رطوبت سردخانه سیب بالاتر از 95 درصد باشد، کپک‌ها می‌توانند به‌راحتی روی سیب رشد کنند. باید اشاره داشت که برای حفظ ظاهر و کیفیت سیب، دمای سردخانه نباید پایین‌تر از 84 درصد نیز باشد.

نحوه بسته‌بندی سیب برای سردخانه

یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین مولفه‌ها در حفظ کیفیت، طعم و ظاهر سیب در طی مدت‌زمان نگهداری از این محصول در سردخانه، نحوه بسته‌بندی آن است. نوع بسته‌بندی سیب برای انبارکردن آن در سردخانه سیب باید به نحوی باشد که سیب رطوبت خود را از دست ندهد و همچنین جراحات مکانیکی مانند پارگی یا لک روی آن ایجاد نشود. روش‌های مختلفی برای بسته‌بندی سیب برای نگهداری در سردخانه وجود دارد که از میان آن‌ها، بسته‌بندی با کاغذ روغنی بهترین روش است. البته باید اشاره کرد که ظروف بسته‌بندی سیب برای انبارکردن در سردخانه باید دارای شرایطی خاص باشد. شرایط نحوه بسته‌بندی سیب برای انبارکردن در سردخانه عبارت‌اند از:

  • بسته‌بندی باید اجازه انتقال هوا در بین سیب‌ها را بدهد تا دمای آن‌ها کاهش یابد
  • بسته‌بندی سیب باید به نحوی باشد که هیچ‌گونه جراحتی به سطح سیب وارد نکند
  • نباید از پوشال در بسته‌بندی سیب استفاده کرد
  • ظروف و لوازم بسته‌بندی سیب برای سردخانه باید ضدعفونی شده باشند

مزایای استفاده از سردخانه سیب برای نگهداری این محصول

نگهداری سیب در سردخانه‌های مخصوص این محصول مزایای بسیاری مانند عدم افت کیفیت، امکان نگهداری طولانی‌مدت و امکان تنظیم بازار سیب در فصول پرتقاضا را دارد. باید اشاره کرد که در کنار این مزایا، هیچ راهکار دیگری به جز استفاده از سرد‌خانه سیب، برای نگهداری طولانی‌مدت سیب بدون افت کیفیت آن وجود ندارد. به همین علت باوجود مزایای فراوان استفاده از این سیستم، بسیاری از کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار به یک سردخانه سیب نیاز دارند. با مهم‌ترین مزایای استفاده از سردخانه سیب برای نگهداری این محصول آشنا می‌شویم.

امکان نگهداری طولانی‌مدت سیب

کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار می‌توانند تا نه ماه سیب‌های خود را در سردخانه سیب نگهداری کنند. این امر یکی از بهترین مزایای استفاده از سردخانه‌های سیب برای انبارکردن این محصول به‌شمار می‌آید. چرا که تحت هیچ شرایط دیگری نمی‌توان سیب را بدون افت کیفیت و مزه، نه ماه نگهداری کرد. به همین دلیل سردخانه‌های سیب از پرطرفدارترین سیستم‌های نگهداری از این محصول به‌شمار می‌آیند.

عدم افت کیفیت و طعم سیب در سردخانه

در زمان‌های قدیم با برخی روش‌های سنتی مانند انبارکردن سیب در زیر خاک یا در زیر علوفه‌های خنک، این میوه را برای مدتی طولانی‌تر از ماندگاری طبیعی آن نگهداری می‌کردند. این روش‌ها در زمان‌های قدیم بسیار کارآمد بودند اما کیفیت و طعم سیب لزوما در آن‌ها حفظ نمی‌شد.

به‌طورکلی عدم افت کیفیت و طعم سیب یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها در نگهداری اصولی از این محصول است. سردخانه‌های سیب به کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار این امکان را می‌دهد تا سیب‌های خود را بدون هیچ‌گونه افت کیفیت و طعم و با ظاهری یکسان به بازار عرضه کنند. باید اشاره داشت که برای حفظ کیفیت این مولفه‌ها، سیب‌ها باید در شرایطی استاندارد و تحت کنترل در سرد‌خانه سیب نگهداری شوند.

تنظیم بازار سیب در فصول پرتقاضا

صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار و دولت‌ها نیاز دارند تا با تزریق میوه در فصول پرتقاضا مانند اواخر زمستان و اوایل بهار، قیمت بازار این محصولات را کنترل کنند. از آن‌جایی که سیب فقط در فصول خاص بار می‌دهد، قیمت آن در اواخر زمستان و عید نوروز بالا می‌رود.

صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار و دولت‌ها می‌توانند با استفاده از سرد‌خانه سیب، مازاد محصولات کشاورزان را نگهداری کنند و در این ایام برای تنظیم قیمت سیب به بازار عرضه کنند. این امر تنها با سردخانه‌های سیب ممکن است؛ چرا که صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار و دولت‌ها می‌توانند در فصل برداشت سیب، این محصول را برای نه ماه دیگر در این سردخانه‌ها انبار کنند.

مشاوره، طراحی و اجرای سردخانه‌های سیب توسط مجموعه دی کول

تمام کشاورزان و بسیاری از صاحبان کسب‌وکار در حوزه میوه‌وتره‌بار که سیب محصول اصلی آن‌ها است به یک سرد‌خانه سیب نیاز دارند. این افراد با استفاده از سرد‌خانه سیب می‌توانند محصولات خود را در تمام فصول سال به فروش برسانند و با کیفیت بالا و طعم خوب، آن را انبار کنند. مجموعه دی کول می‌تواند از صفر تا صد طراحی و ساخت سرد‌خانه مورد نظر شما را برعهده بگیرد. همچنین شما می‌توانید تمام تجهیزات مورد نیاز احداث سر‌د‌خانه سیب را از دی کول خریداری کنید. تجهیزات موجود در دی کول از بهترین برندهای دنیا و با بهترین کارایی انتخاب شده‌اند.

فرم درخواست ساخت سردخانه سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *